trofta radikes »

Vjedhje e peshkut në liqenin e Dibrës (FOTO-LAJM)

Vjedhje e peshkut në liqenin e Dibrës (FOTO-LAJM)

dibraime2 November 17, 2016 0

Pas reagimeve të shumta nëpër rrjetet sociale nga qytetarët ku raportojnë me fotografi se si Liqeni i Dibrës është shëndruar në një deponi masive mbeturinash dhe shishesh plastike edhe një dukuri tjetër që shqetëson

Read More »