sportistet dibrane »

Kajakistët dibran me sukses të madh në kupën e Maqedonisë ‘Prilep 2013’

Kajakistët dibran me sukses të madh në kupën e Maqedonisë ‘Prilep 2013’

dibraime2 April 6, 2014 0

Klubi kajak e kanu “Radika,, në Dibër ka korrur suksese të mëdha gjatë funksionimit të tyre si klub sportiv në krye me kryetarin e klubit Urim Lleshi dhe trajnerët e ndryshëm. Sportistët e klubit

Read More »