shqiptaret ne maqedoni »

Ja emrat e deputetëve Shqiptarë në parlamentin e Maqedonisë

Ja emrat e deputetëve Shqiptarë në parlamentin e Maqedonisë

dibraime2 April 28, 2014 1

Në zgjedhjet e parakohshme të mbajtura me datë 27 prill në Maqedoni partitë Shqiptare së bashku fituan 27 deputetë, ku 19 deputetë fitoi BDI, 7 deputetë fitoi PDSH dhe 1 deputet fitoi RDK. Më

Read More »