shkupi »

Makinat notojnë mbi ujë në shkup nga shiu rëmbyeshëm

Makinat notojnë mbi ujë në shkup nga shiu rëmbyeshëm

dibraime2 May 25, 2014 0

Shi i fuqishëm dhe breshër kanë rënë mbrëmjen e sotme në Shkup. Rrebeshi i shiut ka bërë që shumë rrugë të bëhen të pakalueshme për qytetarët ndërsa janë vërejtur makina që notojnë mbi ujin

Read More »