shkollat fillore ne diber »

Në shkollat fillore të Dibrës mbizotëron sëmundja e variçelës

Në shkollat fillore të Dibrës mbizotëron sëmundja e variçelës

dibraime2 April 6, 2014 1

Në shkollat fillore të Dibrës, “Penestia” dhe “Said Najdeni” kohëve të fundit te shumë nxënës është prezent sëmundja e variçelës (Lija e dhenve). Duke parë numër të madh të këtyre nxënësve, Institucionet lokale shëndetësore

Read More »