selfie ne diber »

Thaçi, Rama dhe Ahmeti një selfie në Dibër

Thaçi, Rama dhe Ahmeti një selfie në Dibër

dibraime2 May 17, 2014 0

Kryeministrat Hashim Thaçi, Edi Rama dhe Ali Ahmeti janë takuar të shtunën në Dibër. Pos një feste, nuk dihet nëse kanë pasur diçka të rëndësishme për të diskutuar, por gjatë takimit duket se janë

Read More »