sa kushton rruga e arberit »

Firmoset kontrata për Rrugën e Arbrit, qeveria i jep ndërtuesit 240 milonë euro për 13 vite

Firmoset kontrata për Rrugën e Arbrit, qeveria i jep ndërtuesit 240 milonë euro për 13 vite

dibraime2 February 5, 2018 0

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka firmosur sot kontratën e koncesionit për rrugën e Arbrit, pas përfundimit të procesit të negociatave me kompaninë fituese në garë. Kontrata u firmos nga Sekretari i Përgjithshëm i

Read More »