ruzhdi latovici »

Lata injorohet plotësisht në fshatin Mogorçë (FOTO-LAJM)

Lata injorohet plotësisht në fshatin Mogorçë (FOTO-LAJM)

dibraime2 September 23, 2017 0

Pasi që po afrojnë zgjedhjet lokale dhe kryetari aktual i komunës së Dibrës Ruzhdi Lata me gjithë “arsenalin” e tij mundohet që të rifitojë besimin e humbur të dibranëve, çdo ditë e më shumë

Read More »