rruani dhente »

Ali Ahmeti: Ruani dhent dhe mbillni sallata, rrugët ua bëjmë më vonë (VIDEO)

Ali Ahmeti: Ruani dhent dhe mbillni sallata, rrugët ua bëjmë më vonë (VIDEO)

dibraime2 April 9, 2014 0

Deklarata e liderit të BDI-së gjatë takimit në Studeniçan të Shkupit ka bërë jehonë të madhe në rrjetet sociale. Duke folur për progresin që ka sjell kjo parti te shqiptarët e Maqedonisë, Ali Ahmeti

Read More »