politikanet me te pasur ne maqedoni »

Sa janë të pasur deputetët: Kush dhe me çka e përfundoi mandatin?

Sa janë të pasur deputetët: Kush dhe me çka e përfundoi mandatin?

dibraime2 April 7, 2014 0

Shkup – Deputetë që nuk kanë llogari bankare, deputetë që posedojnë vetëm automobila, kanë shtëpi të prindërve të tyre. Nga thjeshtësia – në klasë të lartë. Laramani në fletat anketuese për gjendjen pronësore të

Read More »