policia »

“Speciallcat” vërshojnë Dibrën

“Speciallcat” vërshojnë Dibrën

dibraime2 November 9, 2014 5

Pas qyteteve tjera në Maqedoni edhe Dibra nuk i shpëton aksionit policor të DHP të shoqëruar nga forcat speciale të armatosura deri në dhëmbë që kanë filluar kontrolle të rrepta edhe në lokalet dhe

Read More »