peshkopi »

3 prostituta në Dibër vënë në gjumë klientin dhe i vjedhin paratë

3 prostituta në Dibër vënë në gjumë klientin dhe i vjedhin paratë

dibraime2 February 24, 2015 0

Tre prostituta tashmë po japin sqarimet e duhura në polici, pasi kanë grabitur klientin e tyre. Ngjarja ka ndodhur në Peshkopi, e për këtë rast është dashur denoncimi i klientit, i cili ka bërë

Read More »