masakrimi i drunjve »

Vazhdon masakrimi i drunjve në Dibër (FOTO-LAJM)

Vazhdon masakrimi i drunjve në Dibër (FOTO-LAJM)

dibraime2 March 6, 2016 0

Komuna Dibër dhe kryetari i saj vazhdojnë që të presin çdo dru të mundshëm në Dibër, prej reth 2 vitesh shumë aktivistë dhe qytetarë dibranë kanë reaguar gjith kohën në rrjetet sociale, poashtu edhe

Read More »