liqeni i dibres »

Liqeni i Dibrës po shëndrohet në një moçal gjigand

Liqeni i Dibrës po shëndrohet në një moçal gjigand

dibraime2 October 6, 2014 0

Qytetarë të ndryshëm dhe drejtues të OJQ-ve në Dibër që muaj më parë kanë shprehur shqetësimin se nëse devijohet lumi “Radika” liqeni i Dibrës do ndotet tejmase dhe do të bëhet si një moçal

Read More »