kush ka qene haxhi vehbi dibra »

KMSH vlerëson kontributin e Haxhi Vehbi Dibrës

KMSH vlerëson kontributin e Haxhi Vehbi Dibrës

dibraime2 April 18, 2015 1

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë organizoi aktivitetin kulturor “Haxhi Vehbi Dibra, një jetë në shërbim të Islamit dhe Atdheut”, ku u promovua libri i H. Vehbi Dibrës “Ç’urdhnon Kur’ani”, si dhe u transmetua premiera e

Read More »