kinezet ne bulqize »

Maskat në Bulqizë tentojnë ti grabisin, kinezët mbrohen me karate

Maskat në Bulqizë tentojnë ti grabisin, kinezët mbrohen me karate

dibraime2 February 1, 2015 0

Tre tregtarë kinezë i kanë shpëtuar sot grabitjes nga persona të armatosur dhe me maska në Bulqizë falë karatesë. Në një rrëfim për News 24, njëri nga tregtarët tregoi sesi i ndaluan dhe iu

Read More »