hisotri »

Historia e Qytetit te Dibres

Historia e Qytetit te Dibres

dibraime2 April 6, 2014 2

Emri i qytetit të Dibrës përmendet që nga shekulli i pestë para erës sonë nga Herodoti, e më vonë në shekullin e parë të erës sonë nga Straboni dhe Plini. Këta përmendin fisin Ilir,

Read More »