gjykata e dibres »

Gjykata themelore e Dibrës kërkon ti rikthehen kompetencat

Gjykata themelore e Dibrës kërkon ti rikthehen kompetencat

dibraime2 May 2, 2014 0

Nga vlerësimi që ka bë Gjykata supreme e Maqedonisë dhe institucionet e tjera , Gjyqi themelor i Dibrës, radhitet si gjyqi më me prioritet sa i takon punës dhe përkushtimit juridik. Mersim Marku, kryetari

Read More »