fushata e zgjedhjeve parlamentare ne maqedoni »

Sot fillon fushata për zgjedhjet e parakohshme parlamentare

Sot fillon fushata për zgjedhjet e parakohshme parlamentare

dibraime2 April 6, 2014 0

Sot nis fushata elektorale për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 27 prillit. Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) vendosi që fushata të ndërpritet më 12 dhe 13 prill, për shkak të raundit të parë të

Read More »