fiter bajramit »

Urime dhe për shumë vite festa e Fitër Bajramit

Urime dhe për shumë vite festa e Fitër Bajramit

dibraime2 June 4, 2019 0

Muslimanët në të gjithë botën sot festojnë festën Fitër Bajramit. Kjo festë e shejntë për Muslimanët vjen pas muajit të Ramazanit, një prej pesë shtyllave të Islamit, ku besimtarët Agjëruan, duke ju përkushtuar më

Read More »