dibra vater e arsimita »

Dibra ishte dhe mbetet vatër e arsimit shqiptar

Dibra ishte dhe mbetet vatër e arsimit shqiptar

dibraime2 November 14, 2016 0

Historikisht qyteti i Dibrës i ka dhënë shumë arsimit shqiptar. Në të kaluarën, edhe pse Dibra ka qenë nën shume okupime, iluministët dibrane kanë themeluar shkollën e parë qysh në kohën e Perandorisë osmane.

Read More »