dibra e madhe kryetari »

Lata: Policia e Dibrës nuk i përket qytetit, asnjë nga eprorët nuk flet shqip

Lata: Policia e Dibrës nuk i përket qytetit, asnjë nga eprorët nuk flet shqip

dibraime2 July 30, 2014 0

Pas grabitjes me dhunë të artarëve “Erebara”, dibranët jetojnë në ankth të shqetësuar dhe shprehin brengën e tyre të pasigurisë që ka kapluar qytetin dhe shprehen se nuk kanë ku të kërkojnë siguri. Pos

Read More »