deputetet nga dibra »

Mjaft me, Dibranet nuk jane vetem per numer

Mjaft me, Dibranet nuk jane vetem per numer

dibraime2 April 6, 2014 0

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare ne Maqedoni po afrohen dhe te shohesh radhitjen e listave te deputeteve ku bjere ne sy numri i radhitjes se deputeteve Dibran respektivisht 13 dhe 19, aq posht sa shancat

Read More »