bore ne diber »

Bora zbardhi gjithë qytetin e Dibrës

Bora zbardhi gjithë qytetin e Dibrës

dibraime2 April 16, 2014 0

Moti i ftohtë dhe temperaturat e ulëta në Dibër sollën borën pranverore, e cila edhe pse në orët e vona të mbrëmjes pati intensitet më të vogël, gjatë ditës së sotme ajo bie me

Read More »