atdhetare dibran »

Elez Isufi – Simbol i trimërisë, besës dhe bujarisë

Elez Isufi – Simbol i trimërisë, besës dhe bujarisë

dibraime2 December 10, 2014 0

Elez Isufi lindi në vitin 1861 ne Fshatin Sllovë të Dibrës. Ishte i biri Isuf Ndreut. Rrejdhë nga një familje malësore dibrane, i cili për së gjalli u bë simboli më i ndërtuar i

Read More »