SONDAZH: Sa jeni të kënaqur nga puna e deritanishme e kryetarit Ruzhdi Lata?

dibraime2 December 23, 2015 3
SONDAZH: Sa jeni të kënaqur nga puna e deritanishme e kryetarit Ruzhdi Lata?

Portali DibraIme.com për të dytin vit radhazi organizon sondazh online me qytetarët Dibran, ku kanë mundësinë të votojnë dhe japin mendimet e tyre se “Sa janë të kënaqur nga puna e deritanishme e kryetarit të Dibrës Ruzhdi Lata”.

Sondazhi është i mbrojtur nga manipulimet e mundshme dhe ju do të keni mundësi që të votoni vetëm njëherë përgjatë gjithë kohës sa do zgjasi sondazhi. Sondazhi do të mbyllet në 31/12/2015.

Shënim: Vota juaj do të jetë plotësisht anonime dhe ju nuk duhet të regjistroheni për të votuar në sondazh.

[poll]

3 Comments »

  1. Albana December 23, 2015 at 9:13 am - Reply

    Shume i kenaqur

  2. Osman December 23, 2015 at 2:29 pm - Reply

    Aspak nuk jam i kenaqur me punet e prefektit ne punet e deritanishme sepse ki deri tani ka plotsu kerkesat sekundare te qitetarve dhe jo ato primare.gjithashtu ne realizimin e xhdo proekti ki prefekt nuk ka tregu koston e proekteve kurse ati ne te rall ku ka qen i detirum te tregoj koston e proektit ki ka tregu kosto jo te realt me qellim kriminaliteti.per keto qe them egzistojn fakte me te cilat vertetohet se buxheti i qitetarve dibran eshte grabit ne menir te organizuar nga prefekti me bashkpuntoret e tij dhe korupcjoni dhe kechperdorimi i posteve esht realizu ne kordinim me prefektin ne chdo organ shtetnor qe perfaqsohet ne komun.

  3. Atdhe taravari December 23, 2015 at 5:21 pm - Reply

    Shume i kenaqur 🙂

Posto një koment »