SONDAZH: Për cilën parti politike mendoni të votoni në zgjedhjet parlamentare?

dibraime2 February 23, 2016 4
SONDAZH: Për cilën parti politike mendoni të votoni në zgjedhjet parlamentare?

Disa muaj para zgjedhjeve Portali DibraIme.com organizon sondazhin e parë se për cilën parti politike do votojnë dibranët. Janë të lutur qënë këtë sondazh të votojnë vetëm ata persona që janë nga Dibra.

Sondazhi është i mbrojtur nga manipulimet e mundshme dhe ju do të keni mundësi që të votoni vetëm njëherë nga 1 IP dhe një kompjuter përgjatë gjithë kohës sa do zgjasi sondazhi. Sondazhi do të mbyllet në 10 Mars 2016.

Shënim: Vota juaj do të jetë plotësisht anonime, pasi që ju nuk duhet të regjistroheni për të votuar në sondazh.

[poll id=”7″]

4 Comments »

 1. Mirlind February 26, 2016 at 10:12 am - Reply

  Uniteti shpresa Dibrane

 2. dibra February 28, 2016 at 1:17 pm - Reply

  Vetem UNITETI, perpar

 3. zni February 28, 2016 at 8:28 pm - Reply

  me duket se jan pak parti ne kete popullat kaq te madhe sa jemi ne shqiptar

 4. Qenan Hasani,Manastir April 9, 2016 at 5:36 pm - Reply

  S’kemi parti e cila sinqerisht prezanton popullatën tonë të përvuajtur shekuj me radhë.Partitë tona janë vetëm kompani tregtare,vetëm për të mbushur,jo
  xhepat,por valixhet me euro,e se pjesa dërmuese e
  shqiptarëve vuajnë për kafshatën e gojës s’u bëhet vonë.Neve na nevojitet vetëm bashkimi mbarëkombëtar,ndryshe edhe shumë kohë në të ardhmen do të mbetemi yzmeçarë të sllavëve.
  Me respekt për Dibrën time!

Posto një koment »