Shpërndahen 2000 libra me tematikë fetare

dibraime2 June 19, 2015 0
Shpërndahen 2000 libra me tematikë fetare

Ditën e sotshme pas Namazit të Xhumasë në gjithë Xhamitë në Dibër janë shpërndarë reth 2000 kopje të librit të përgaditur nga hoxha Kujtim Mirzo. Libri ka si titull “Buqetë hadithesh, mësime dhe porosi profetike”.  E gjithë kjo nismë është bërë me qellim që t’ia shtojmë atmosferën fetare Dibrës sonë të dashur në këtë muaj të begatshëm të Ramazanit.

 

Posto një koment »