Shoqata humanitare “Drita” projekt për ndihmesë të jetimëve

dibraime2 December 16, 2015 1
Shoqata humanitare “Drita” projekt për ndihmesë të jetimëve

Shoqata Humanitare “Drita” që gjendet në Dibër, përmes një mesazhi që ka ardhur në redaksine e DibraIme.com njofton se ka shpallur projektin për ndihmesë të femijëve jetim.

Shoqata Drita ka shpallur konkursin ku të gjithë femijët që janë pa prinder, ose pa një prind mund të kontaktojnë në zyrtat e “Shoqatës Drita” që të regjistrohen dhe të përfitojnë ndihmë sociale. Projekti në fjalë do financojë vetëm fëmijet që nuk kanë kaluar moshen 15 vjeçare.

“Shoqata Drita” e hapur ne vitin 1999 me qender në Dibër, njihet për aksionet dhe projektet e tyre humanitare, ku në shumë raste kanë ndihmuar familjet në nevojë, angazhimi i tyre i fundit ishte në ndihmë të refugjatëve sirian.

Shënim: Portali DibraIme.com asesi nuk është i lidhur me projektin në fjalë, vetëm bën njoftimin për të gjithë të interesuarit.

Për më shumë info mund të kontaktoni direkt “Shoqatën Humanitare Drita” në adresat e mëposhtme:

Adresa: MDHA-DUAMNI
Tel: 070 980 313
Email: erduankllobucishta@shoqatadrita.com
Web : www.shoqatadrita.com
Erduan Kllobucishta, Menaxher Projekti

One Comment »

  1. Zana February 13, 2019 at 9:00 pm - Reply

    Un kam nevoj per ndimen tuaj numri im 070452087

Posto një koment »