Rezultatet e fundit në qytetin e Dibrës (FOTO)

dibraime2 December 11, 2016 1
Rezultatet e fundit në qytetin e Dibrës (FOTO)

Në readaksinë e DibraIme.com po vijnë pa fund fotografi dhe rezultate jo zyrtare për votat e para në qytetin e Dibrës. Nga Informacionet jo-zyrtare mësohet që BDI ka fituar në Zhupë, ndërsa është në epërsi në qytetin e Dibrës por i ndjekur shumë ngushtë me disa vota diferencë nga koalicioni “Aleanca për Shqiptarët”, Lëvizja Besa dhe LSDM.

Rezultatet e para jo zyrtare për koumunën e Dibrës janë:

LSDM: 2147
BDI: 2069
VMRO-DPMNE: 1437
BESA: 965
PDSH: 290

One Comment »

  1. Artin December 13, 2016 at 7:09 am - Reply

    -Nji send si duket është se Ruzhdi Lata e ka kokën e madhe,por bosh e ka si kungull stambolli.
    Po ju mër burë as një vend punë se ke hapë,e shyqir si erdhe në at karike me 1001 dredhirat e tua UDBashi me punësuar Latat!…Votat i përçat ju si i mbushni xhepat e juaj ,e populli ri e thith gishtin e vet,e kjo ishte dita e vetme që ato tu lënë pa ngrën!….Sa i takon Aleancës ,lene popullin rahat çdo kush të voton si të donë ,sje ti askushi të tregojsh askujt se të voton,sa i takon rrugët shko more burrë pastroj vet se me paret e dibranëve ushqehesh e at makinën ndër bith prej dibranët e ke….Sa i takon Besës ,po ty je njeriu ma i pa Besë,ti je aj si në xhdo rregjim dalish si vaj mbi ujë këti populli,40 vjet e hëngre vakfin as nji dinar trasparent se ke bër,Varezat i shite prona ndërtimi,si me ti lën babaj ato prona,ke bër pasuri ma të madhe se nji njeri në gurbet….Mbushu pak e largou largou largou se do të vjen koha si edhe varrin kan me ta shkatru dibranët.Por sot kët vot e kanë!

Posto një koment »