Qytetarët Dibranë të pakënaqur nga puna e deritanishme e kryetarit Lata

dibraime2 October 31, 2014 7
Qytetarët Dibranë të pakënaqur nga puna e deritanishme e kryetarit Lata

Reth 3 javë më parë portali DibraIme.com organizoi për herë të parë një sondazh online për qytetarët Dibranë duke shtruar pyetjen se “Sa jeni të kënaqur nga puna e deritanishme e kryetarit të Dibrës Ruzhdi Lata?”.
Sondazhi u hap në faqen online të DibraIme.com dhe çdo qytetar Dibran kishte mundësinë që të votojë vetëm njëherë pergjatë gjithë kohës që zgjati sondazhi pra prej mesditës së 10 tetorit, 2014 deri në mesditën e 31 tetorit, 2014 kur u mbyll sondazhi, pra duke qëndruar i hapur për 3 javë të plota.

Sondazhi mori reth 2200 shikime dhe arriti të merrte preferencat e afër 1000 mijë qytetarëve Dibran, të cilët u bënë pjesë e sondazhit duke zgjedhur një nga pyetjet që Portali DibraIme.com kishte vendosur në sondazh. Por ajo që bije në sy në këtë sondazh është se pjesa dërmuese e qytetarëve Dibran janë të pakënaqur nga puna e deritanishme e kryetarit Ruzhdi Lata, pasi që reth 35% e votuesve mendojnë se deri tani kryetari Lata ka dështuar plotësisht, 30% e votuesve kanë zgjedhur përgjigjen “aspak të kënaqur”, përgjigjen “mundej edhe më mirë” e kanë zgjedhur 11% e qytetarëve dhe “deri diku mirë” reth 6% e qytetarëve, ndërsa vetëm 18% e votuesve kanë votuar se janë “shumë të kënaqur” nga puna e deritanishme e kryetarit Ruzhdi Lata.

*Shënim: Sondazhet online të DibraIme.com, shërbejnë si një shtyllë orientimi dhe nuk janë sondazhe profesionale, pasi që bëhet fjalë për pyetje që u bëhen të gjithëve dhe jo kampionëve të përpunuar në mënyrë shkencore. Pra, kanë si qëllim të vetëm të lejojnë qytetarët Dibran të shprehin mendimin e tyre rreth temave të aktualitetit.

Rezultatet finale të sondazhit:
[poll id=”3″]

7 Comments »

 1. ASLLAN October 31, 2014 at 6:46 pm - Reply

  Ne nuk jemii aspakk tee kenaqurr ngaa Kryetari Ruzhdi Lataa derii paraa se te behet kryetar thoshte keni besim Ruzhdi Latenn kuu e kaa besimin…Ne nuk jemi aspak aspak i kenaqeur nga Kryetari Ruzhdi Lataa @@@@

 2. Karlito October 31, 2014 at 7:48 pm - Reply

  po si je te jemi te kenaqur Ai mbejti ne kasinot e amerikes dhe nuk can koken per dibren

 3. une October 31, 2014 at 8:58 pm - Reply

  111 votuesit qe jan te kenaqur 90 punojne ne komune…

 4. E verteta October 31, 2014 at 10:08 pm - Reply

  Tre troteare ka bere:
  1. Prej te posta deri tek spitali
  2. Prej te gjygji deri tek shkolla
  3. Punimet tek rruga e re.

 5. Dibrani 100% November 6, 2014 at 7:36 pm - Reply

  E investon buxhetin e dibres ne las vegas, me mexhit kaur capen .afuz dibeku e ka ngrene dibren si ka dasht vete gjith keto vite , njehere afuz, pastaj udbash, pastaj me knaufin , tash kryetar , i njejti person ne sofra te ndryshme . Mos u hankoni se e keni meritue !

 6. fatoni November 10, 2014 at 7:43 pm - Reply

  hhmmmmmm ,vleresoj me njemilion perqind fjaline e fundit ..-Dibrani 100%.te lumte se mos valle jene- udbash, te gjith ata qe po punoine e veprojne ne zyrat e shtetit? Rane Malet u ngriten ha…..t,do ta pesoni me te keqen ju tradhtare te vendit edhe popullit te paster DIBRAN,,,,kjo qe behet sot esht nji perqindje e vogel me ate qe do ndodhi ne te afermen………….me vjen keq qe ne DIBREN time nuk egziston asnji veprim i drejte i merituar, qe nga Kryetari e 99% te punonjesve ne mbare punsimin shteteror si dhe mjekimi apo policia ose tjere veprime artizanale bashke me ate kulturore etj etj. Meritokracia nuk egziston ne vendin tone,,,e po lulzon me vrull injoranca me turperine vetshpallja e shum ” personave” mbyll thonjzat- uligane, vjedhes,shfytezues,spiuna,pisa,e te gjith faqezite, koruptues dhe kopila te ”popujve te ardhur” qe jane nje qenie mbi keto troje. i shkruaj keto fjale me shum hidherim sepse si e dek Dibrani 100% VETE E KERKUAT,,,,,,tash 66 vjet,,sa per ata qe veprojne ne emer te komunes se Dibres-e gjitha veprimet shtetrore -ju dhe vetem ju me urdhnese te gjyshrave- baballareve tuaj (ju kopilat) qe jeni te ardhur e te lindur e te ritur ne Diber per ta shkatruar, copetuar nuk late rahat edhe te varosurit qe dhane namin e madheshtine Dibres. JU dhe vetem JU do tani po vjen koha qe te filloni te paguani ate qe keni bere deri tani

 7. anonin November 14, 2014 at 10:39 pm - Reply

  Ithon njifjal qkadote mbjellesh dotekoresh edhe unjam dibran mirpo endem rugeve te evropes pernji jetme temir nakalon rinia neper baushtella tupuno naebon koka se duhet personi iduhur ne kolltuk tedibres tevendohet epastaj rinia nukmer ruget e mergimit merespekt per gjith dibranet nga gjermania vetem ne gjermani ka redh 1000 dibran…ne amerik meshum se 24.000 banor flas me statistik..sikaqen dibra si esht ber..jakalofshit mir qaoooooo…

Posto një koment »