Partia në pushtet BDI, presione me aktivistë dhe militantë ndaj votuesve dibran (FOTO)

dibraime2 December 11, 2016 0
Partia në pushtet BDI, presione me aktivistë dhe militantë ndaj votuesve dibran (FOTO)

Gjatë ditës së sotme në Dibër, janë regjistruar një numër i kosiderueshëm i parregullsive në qendrat e votimit.

Nga burime jo zyrtare, për portalin DibraIme.com, njoftohet se partia në pushtet BDI, i’u bën presion me aktivistë dhe militantë votuesve dibran.

Këto parregullsi u raportuan nga burime jo zyrtare nga koalicini “Aleanca për Shqiptarët” dhe “Lëvizja BESA./DibraIme.com

Posto një koment »