Ndryshoni trupin dhe jeten me BB’s Fitness

dibraime2 May 4, 2016 0
Ndryshoni trupin dhe jeten me BB’s Fitness

Çdo qytet shquhet për kulturën sportive që posedon. E tillë është edhe Dibra jonë, e cila mbart kulturë që në rrënjët e saj, kulturë kjo që është trashëguar nga gjenerata në gjeneratë. Kjo kulturë e trashëguar vjen në pah edhe tek rinia dibrane, një rini e fuqishme, e shëndoshë.

Janë të rinjtë që shpalosin kulturën në shoqëri e më tej. Janë ata që kohët e fundit në masë të madhe i kushtojnë rëndësi edhe shëndetit, trupit e formës së tyre. E gjithë kjo nuk vjen spontanisht, por arrihet me punë, përkushtim, dëshirë, e mbi të gjitha me “sakrificë” për të rrënjosur këtë kulturë të re në mesin tonë. Vetë trupi dhe shëndeti tashmë ka një emër në vendin tonë – BB’s Fitness.

“PASURIA” më e madhe e njeriut është Shëndeti!
Me trainer të diplomuar të edukates fizike dhe shëndetsisë prof.Eduart Telqiu dhe Rina Kaziu.

  • Ushtrimet fizike jo vetëm përmirsojnë shëndetin tuaj, por e mbajnë atë në gjendje të mirë për kohë të gjatë.
  • Ndërkohe që ushtrimet forcojnë muskujt tuaj, përmirsohet gjithashtu edhe qëndrimi i trupit tuaj (deformitetet).
  • Të ushtruarit regullisht ul rezikun e disa sëmundjeve si ajo e zemrës, apo kolesterolit.
  • Është normale të stërvitesh me miq e shok, gjë që ndihmon në socializimin-ndërtimin e mardhënieve shoqërore.
  • Kur trupi juaj është në formë, ju ndjeheni më energjik dhe pozitiv,pasi trupi gjatë stërvitjes çliron endorfinë, hormone që ju bën më të lumtur, si dhe reduktohet stresi ndjeshëm, për këtë dhe për shumë të tjera mund tju flasin më shumë të gjithë ata që meren me Fitness ose mund të ndiqni këshillat në faqen e facebook-ut BB’s Fitness.

Për të përmbyllur të gjitha në një: Ndryshoni trupin tuaj do të ndryshoni jetën tuaj! Kujdesu për shëndetin gjersa sështë vonë. BB’s Fitness, vendi ideal për ju.

Shënim: Artikull i Sponzorizuar

FOTO:

BB's Fitness

BB’s Fitness

BB's Fitness

BB’s Fitness

BB's Fitness

BB’s Fitness

BB's Fitness

BB’s Fitness

Posto një koment »