Lata injorohet plotësisht në fshatin Mogorçë (FOTO-LAJM)

dibraime2 September 23, 2017 0
Lata injorohet plotësisht në fshatin Mogorçë (FOTO-LAJM)

Pasi që po afrojnë zgjedhjet lokale dhe kryetari aktual i komunës së Dibrës Ruzhdi Lata me gjithë “arsenalin” e tij mundohet që të rifitojë besimin e humbur të dibranëve, çdo ditë e më shumë ai po braktiset edhe nga ata vendbanime ku e ka fokusuar të gjitha investimet e tija.

Pas denoncimeve të bëra nga Portali DibraIme.com ku Ruzhdi Lata buxhetin e komunës e destinonte për maqedonasit ndërsa në Dibër mundohej që të bëjë diçka me donacionet e mërgimtarëve, Lata është injoruar plotësisht gjatë përurimit të ujësjellësit në fshatin Mogorçë.

Siç mund të shihet nga fotot e mëposhtme Lata është injoruar plotësisht në fshatin Mogorçë ku edhe përtej investimit për një ujësjellës të rri ai është pritur vetëm nga reth 10 persona. /DibraIme.com

Poashtu në lidhje me këtë temë vlen të lexohen edhe lajmet në vazhdim:

 

 

Posto një koment »