“lajTme” episodi 50 – Valle antike

dibraime2 May 28, 2016 0
“lajTme” episodi 50 – Valle antike

Mirëmbrëma të nderuar qytetarë disa prej jush mund të jenë edhe valltarë; e të tjerët se çka është valle vesh keni me e marrë, çka janë ato kërkesa politike me dy dhomë, si në politikë situata bëhet llom, pse doli ylberi, pse u rrethua Promethe dylberi, pse mërziten, rrinë dhe mendojnë votuesit fantom, sa parti marrin pjesë në zgjedhje njëpartiake, a bëhet prej xhizës specialitet, kush për kë është msit; marrëveshja e Përzhinos ku ka arrit? Na ndiqni; lajtmet e vetme tamam, që t’i dini!

Posto një koment »