“lajTme” episodi 47 – Revolucion

dibraime2 May 4, 2016 0
“lajTme” episodi 47 – Revolucion

“LajTme” këtë javë njerëzit i anashkalon dhe shtazët i avancon; pse për disa kafshë asnjë shoqatë nuk reagon, si kafshët shtëpiake e dallojnë propagandën partiake, si Evropa ka ngec me neve, çka janë zgjedhjet dhe cili është zbulimi fundit në farmaci nga abolimi?! Çka i bënë ngjyrat revolucionit dhe si me flamur bëhet kontrarevolucioni? Si pranohen student kur ministria e heq ndonjë fakultet dhe shumë gjëra tjera, mu si hera tjera. Ndiqni, lajTme të veçanta të shihni!

Posto një koment »