“lajTme” 54 – Ultimatum

dibraime2 June 26, 2016 0
“lajTme” 54 – Ultimatum

Shikues të nderuar që me lajme të thjeshta nuk pranoni të jeni të mashtruar, mirë se keni ardhë në lajTmet me rradhë. Shihni se çka ka ndodhë këtë javë këtu dhe andej vërdallë. Sëmundja mund të jetë e vërtetë, por kur borxhi publik mbetet i fshehtë i bie diçka tjetër të jetë. Si bëri punë të mëdha Musa i vogël? Si edhe pasi ndërrohen ministrat nuk ndërrohen emrat? Si prokuroria ka lidhje me federalizimin dhe pse xhelozia është ofsajd? Krejt këto dhe gjëra tjera në lajTme do i mësoni më së miri; mu si hera tjera!

Posto një koment »