“lajTme” 51 – Përmendore informative

dibraime2 June 5, 2016 0
“lajTme” 51 – Përmendore informative

“LajTme” këtë javë e gjeti si mund njeri dy banesa me i marrë edhe pa qenë funksionar? A erdhën përmendoret për zgjedhje? Kush ia hëngër vitet përmendores? Pse zgjedhjet si pëlqyen diasporës? Pse opozita është nervoz, pse ka qeveri në hije e pse në diell? Si merret opozita me kulturë e çka ndodhë në transport dhe me nxemjen për komfort?! A duhet me pa njerin apo sherrin dhe çka thojnë meteopatët për kohën ditën dhe natën! Mos përtoni e na ndiqni, se do votoni një ditë që të këqijtë ti hiqni!

Posto një koment »