“lajTme” 48 – Fshati

dibraime2 May 14, 2016 0
“lajTme” 48 – Fshati

“LajTme” janë lajmë të vërteta; rrallë e përmallë; aty do shihni si një foto nuk bën një mijë fjalë, por shpesh edhe të le pa fjalë; pse kur shkohet në piknike ka pasoja ekologjike, me cilat vende tani na matet neve shteti, ku e lam e ku na mbeti, ku është fshati dhe ku qyteti?! Cili është plaku i ri gjerman dhe çka tha zotëri Hann; pse vendet tona bëhen qendra turistike sapo të bie shiu disa pike, çka ndodh te revolucioni kur atij i bashkëngjitet edhe agronomi; e çka mos tjetër që as ne se dimë tamam; shihni lajTme të dini se çka ndodh vendit anembanë.

Posto një koment »