Kryetari Lata kërkon durim nga biznesmenët dhe qytetarët Dibran

dibraime2 April 21, 2015 1
Kryetari Lata kërkon durim nga biznesmenët dhe qytetarët Dibran

Pas fillimit të punimeve për ndërtimin e shëtitores në Dibër kryetari komunës Ruzhdi Lata në profilin e tij zyrtar në Facebook deklaruar se punimet për ndërtimin e shëtitores në Dibër po vazhdojnë me një intezitet mjaft të madh dhe me angazhim të plotë të të gjithë puntorëve dhe makinerive dhe gjithashtu ka kërkuar nga biznesmenët dhe qytetarët e tjerë Dibran që të jenë sa më të duruar dhe të mirekuptueshëm. /DibraIme.com

Shkrimet e plota të kryetarit Lata në Facebook:

Te nderuar bashkeqytetar
Te gjithe kemi nje deshire ne zemrat tona,te kemi nje Diber me te mire me te rregulluar me te paster me te bukur.Per ta aritur kete duhet bere pune te medha qe per 50 viteve jo se nuk kan dashur por nuk i ka nisur askush.Une ju premtova me vete deshire se disa nga keta pune do ti bej.Keshtu qe Dibra ka pasur Gjimnaz per mesim po jo edhe ndertese per gjimnaz.Fatmiresisht aritem qe maksimum pas dy javesh ndertesa e gjimnazit prejt kater katesh 5200 m2 te jet e kryer.
Sot me nje solidaritet,bashkepunim,besim nga shoket dhe miqte e fillova ndertimin e qendres se qytetit te Dibres,prej nje siperfaqe 5000 m2 mbrenda nje dite u arit pastrimi i pjeses se siperme te betonit,asfalltit,renjet e pemeve te vjetra qe neser te filloj montimi i gypave per fekale per ujrat natyror, elektrifikimi nen toksor, rjeti telefonik nen toksor, rjeti kabllovik nen toksor, kablli optic nen toksor.
Keshtu qe une punoj sipas motos ,,Kush punon heshten,kush nuk punon flet”.
Prej biznesit dibran nuk kerkoj mjete,kerkoj vetem durim.

Me respekt:
M-r Ruzhdi Lata

______
Te nderuar qytetare
Punimet per rekonstruimin te rruges po vazhdojne me dinamiken dhe intezitetin e duhur. Prandaj Ju lusim per pak durim nga se dinamika e punes eshte ne maksimum e duhur, gadishmeria e punetoreve eshte e pakufishme ne sherbim.Ne dispozicion jane mekanizmi me i fuqishem ne qytet dhe me nje perkushtim te vecante mjeshtrit e makinave jan duke punuar FALAS.
Ju faleminderit per mirekuptimin!

One Comment »

  1. Dibrani 100% May 10, 2015 at 8:24 am - Reply

    Shoku krye derr, Ty duhet me ti qi tan cka ke ne familje ( nenkupton : nen kulmin e shtepise se juaj) , jo familje si gjak e fis!!, ty je “njeriu ” me pa zener qe ka linde Dibra . Ty je nje udbash dhe nje kolaborist sllav bashke me ali ahmetin dhe gezim ostrenovskin qe ju keni sjell popullit shqiptar ne ILIRIDE!!, Zoti ishallah do ju shperbleje se shpejti !!.

Posto një koment »