Kryetari Lata, i falemnderon dibranët që votuan BDI

dibraime2 April 28, 2014 0
Kryetari Lata, i falemnderon dibranët që votuan BDI

Pas fitores me reth 3700 vota të BDI në Dibër, kryetari i komunës të Dibrës dhe njëherit dhe kryetari i shtabit të BDI në Dibër Ruzhdi Lata me një postim në faqen e tij të Facebook i falemnderon të gjithë ata që votuan BDI më datë 27 prill. Më posht ju paraqesim mesazhin e kryetarit Lata në Facebook:

Të nderuar DIBRANË,
Të nderuar anëtarë, simpatizantë, aktivistë të BDI-së

Ju faleminderit për mbështetjen historike që i’a dhatë BDI-së në këto zgjedhje parlamentare në Dibër.
Ju sigurojmë se bashkërisht do t’ia arrijmë të realizojmë qëllimet tona.

Bashkë jemi më të mirë,
bashkë jemi më të fortë dhe të bashkuar do të jemi në Europë.

me respekt,
i juaji,
Mr. Ruzhdi LATA

JU FALEMINDERIT !“

Posto një koment »