Klubi i karates Uraniku po përfaqson denjësisht Dibrën

dibraime2 June 3, 2014 0
Klubi i karates Uraniku po përfaqson denjësisht Dibrën

Klubi i karates Uraniku të dielen me date 01.06.2014 udhetoi për në Prizren ku mori pjesë në turneun ndërkombëtar “KUPA E LIDHJES SE PRIZRENIT”.

Karatistet Dibran përfaqesuan Dibren denjësisht edhe në këtë turne dhe ariten rezultate shumë të larta ku u kthyen me gjashte trofe nga Prizreni.

Karatistët që morën trofe janë:

  • Qëndrim Papraniku – Vënd të dytë në “Lufta”
  • Jon batku – Vënd të dytë në “Lufta” dhe vënd të tretë në “Kata”
  • Ardit Marku – Vënd të tretë në “Lufta”
  • Arsim Iseni – Vënd të tretë në “Lufta”
  • Burhan Nuredini – Vënd të tretë në “Lufta

Posto një koment »