“Këshilli Opozitar mirëpritet nga qindra dibranë!” (FOTO-LAJM)

dibraime2 February 21, 2016 0
“Këshilli Opozitar mirëpritet nga qindra dibranë!” (FOTO-LAJM)

Këshilli Opozitar sonte ka organizuar një tribunë të hapur në Dibër, me temë “Bëhu edhe ti opozitë e së keqes!’’, ku u bisedua rreth qëllimeve të këshillit si dhe për situatën aktuale politike në Maqedoni.

Të pranishëm nga “Këshilli Opizitar” ishin dibrani  Xhemail Çupi, Rufat Alili, Kim Mehmeti dhe Orhan Murtezani. Takimi i mirprit nga qindra qytetarë Dibran të cilët morë pjesë në tribunën të organizuar në amfiteatrin pranë “Qendrës për Kulturë – Dibër”.

Keshilli Opozitar tribunë në Dibër

Keshilli Opozitar tribunë në Dibër

Keshilli Opozitar tribunë në Dibër

Keshilli Opozitar tribunë në Dibër

Posto një koment »