A janë dibranë pjesmarrësit në konventën promovuese të kandidatit për kryetar komune Ruzhdi Lata?

dibraime2 September 24, 2017 1
A janë dibranë pjesmarrësit në konventën promovuese të kandidatit për kryetar komune Ruzhdi Lata?

Pas lajmit të publikuar në Portalin DibraIme.com ku kandidati për kryetar komune Ruzhdi Lata u injorua tërësisht gjatë përurimit të ujësjellësit të rri në fshatin Mogorçë, injorimi ndaj Latës ka ardhur edhe nga vetë qytetarët dibranë.

Konventa promovuese e kandidatit të BDI në Dibër duket një atmosferë euforike dhe sallë e stërmbushur me antarë dhe simpatizantë, por për Portalin DibraIme.com persona të shumtë pohojnë se pjesmarrësit dibranë në këtë konventë kanë qenë në numër të vogël. Të gjithë të tjerët janë të ardhur nga qytetet e tjera, për të mbushur sallën.

Madje për për DibraIme shumë punëtorë të institucioneve nga Dibra thonë se u bëhet presion, nëse nuk ndjekin aktivitet e partisë, ku edhe drejtorët janë nga rradhët e strukturave të BDI-së.

Këta janë pjesmarrësit e rrejshëm në konventën promovuese të kandidatit për kryetar komune, z.Ruzhdi Lata.

Në këtë konventë gjithashtu mysafir ishte zv/kryeministri Hazbi Lika, i cili e përshëndeti konventën dhe ministri i Ekonomisë, z.Kreshnik Bekteshi, të cilët duan t’i dalin Zot njëri – tjetrit, por kanë harruar popullin./DibraIme.com

One Comment »

  1. Musa Pacuku September 24, 2017 at 1:55 pm - Reply

    Promovimi behet para Dibraneve jo para parashutisteve fantome te ardhur. Kandidati duhet te shpalos veprimtarine e tij kater vjecare para qytetareve qe I dhane voten. Billie te gjith kandidatet duhet ba debate publike.

Posto një koment »