Ja ku do të bëhet mbjellja e pemëve të prera (FOTO-LAJM)

dibraime2 March 4, 2016 1
Ja ku do të bëhet mbjellja e pemëve të prera (FOTO-LAJM)

Disa muaj pasi kryetari dhe komuna e Dibrës u kritikuan ashpër ne media dhe rrjetet sociale për krimin ekologjik duke prerë drunjtë që ishin reth 50-60 vjeçar të vjetër sot përgjatë shëtitores kryesore në Dibër janë vendosur disa “vazo” që do të përdoren për mbjelljen e pemëve.

Poashtu rikujtojmë që edhe projekti i shëtitores që u bë ishte mjaft ndryshe nga projekti që u paraqit fillimisht në media duke mos pasur aspak ngjajshmëri dhe duke e prishur dhe rënduar akoma më shumë komunikacionin në Dibër dhe duke ndikuar negativisht edhe në të gjitha bizneset që gjenden përgjatë shëtitores.

Shëtitorja Dibër

Shëtitorja Dibër

Shëtitorja Dibër

Shëtitorja Dibër

Shëtitorja Dibër

Shëtitorja Dibër

Shëtitorja Dibër

Shëtitorja Dibër

 

One Comment »

  1. Diaspora March 5, 2016 at 1:25 am - Reply

    Keta kazan mos i ka mar per ajvar per te ferguar te mira qenkan.Por ne rast se kan mundsi dibranet duet me cu sa para tjera sepse die si me i shfritzu zotri ruzhdi lata esht teper i afte per shfritzim e parave e po ashtu per shpenzimin e parave.die ku me i shpenzu do vendos ca kukulla do shkoj ne shkup e do i bije prej te kopshti zologjik i riu 2014

Posto një koment »