Ja emrat e deputetëve Shqiptarë në parlamentin e Maqedonisë

dibraime2 April 28, 2014 1
Ja emrat e deputetëve Shqiptarë në parlamentin e Maqedonisë

Në zgjedhjet e parakohshme të mbajtura me datë 27 prill në Maqedoni partitë Shqiptare së bashku fituan 27 deputetë, ku 19 deputetë fitoi BDI, 7 deputetë fitoi PDSH dhe 1 deputet fitoi RDK. Më poshtë do i paraqesim emrat e deputetëve sipas partive që ata u përkasin.

Deputetët e Bashkimit Demokratik për Integrim në mandatin e ardhshëm parlamentar 2014-2018 janë:
1. Ali Ahmeti
2. Ermira Mehmeti
3. Rafis Aliti
4. Zilfi Adili
5. Rexhail Ismaili
6. Shkodrane Dardhishta
7. Mirvan Xhemaili
8. Artan Grubi
9. Musa Xhaferi
10. Ramiz Merko
11. Vjollca Mehmeti Nuredini
12. Hazbi Lika
13. Shpresa Hadri
14. Talat Xhaferi
15. Xhevat Ademi
16. Selvije Saliu
17. Ejup Rrustemi
18. Jamin Sinani
19. Nora Aliti

Deputetët nga Partia Demokratike Shqiptare në mandatin e ardhshëm parlamentar 2014-2018 janë:
1. Menduh Thaçi
2. Bekim Fazliu
3. Orhan Ibraimi
4. Ernad Fejzullahi
5. Merale Ferati
6. Imer Aliu
7. Gazmend Ali

Rilindja Demokratike Kombëtare ka fituar vetëm kryetari i partisë Rufi Osmani, dhe ai do jetë deputeti i vetëm i kësaj partie në parlamentin e Maqedonisë.

One Comment »

Posto një koment »