“Fryma e Re Dibrane” grupi i intekeltualëve të rinj dibranë, kryefjala e Lëvizjes Besa në Dibër

dibraime2 September 11, 2017 0
“Fryma e Re Dibrane” grupi i intekeltualëve të rinj dibranë, kryefjala e Lëvizjes Besa në Dibër

“Fryma e Re Dibrane” është quajtur grupi i intelektualëve të rrinj të cilët kanë për synim që së bashku me kandidatin për kryetar nga Lëvizja Besa Xhemail Çupi tja kthejnë dinjitetin e humbur qytetit të Dibrës.

Ky grup është unik për qytetin e Dibrës por dhe për të gjitha qytetet tjera në Maqedoni si shkak se në përbërjen e ka vetëm të rinj intelektualë të pa angazhuar mëparë në politikë dhe që janë të diplomuar në universitetet më në zë të rajonit dhe Europës.

Xhemail Çupi kandidati për kryetar nga Lëvizja Besa në Dibër për Portalin InfoShqip.com shprehet se me këtë grup intelektualësh të rrinj që janë ekspertë dhe profesionistë në fushat e tyre ku veprojnë janë angazhuar për të dëgjuar të gjithë qytetarët dibranë dhe për të gjetur të gjitha problematikat e qytetit të Dibrës. Poashtu Çupi për InfoShqip ka thënë se fushata që do bëhet në qytetin e Dibrës në këta zgjedhje do jetë një fushatë pozitive dhe model si shkak se karakterizohet nga të rinjtë dhe në fokus kryesor të tyre do jenë problematikat reale të qytetit dhe qytetarëve dibranë dhe se ata do shpalosin gjatë fushatës projekte të cilat do e ndryshojnë qytetin e Dibrës dhe do ta përmisojnë cilësinë e jetesës për qytetarët dibranë.

Më poshtë do ta gjeni listën e plotë me emrat dhe profesionet e grupit të ekspertëve që garojnë në kuadër të pushtetit të ardhshëm komunal.

“Fryma e Re Dibrane” grupi i intekeltualëve të rinj dibranë kryefjala e Lëvizjes Besa në Dibër

1. Xhemail Cupi – Doktor i shkencave politike dhe profesor univerzitar (Kandidat për kryetar)
2. Fisnik Mela – Master në Inxhinieri softuerike
3. Brezar Dibra – Adminitrator publik
4. Defrim Sodolli – Biznesmen
5. Edmond Jajaga – Doktor i informatikes dhe profesor univerzitar
6. Fitim Dika – Profesor matematike
7. Dorentina Cami – Administratore publike
8. Arberesha Buxhaku – Administratore publike
9. Elsa Kercishta – Studente e Biokimise
10. Tomor mezelxhiu – Inxhinjer i arkitektures
11. Mondi dema – Informatikë dhe matematikë
12. Rexhep Ballanca – Manaxhment dhe marketing
13. Ermal Marke – Magjistrant në manaxhment dhe marketing
14. Nderim guze – Ekonomist i diplomuar dhe biznesmen
15. Moni Marke – Biznes dhe manaxhment
16. Agon shehu – Biznes manaxhment dhe marketing
17. Bujar Dika – Magjistrant ne biznes informatikë
18. Drini Begu – Ekonomist
19. Kaltrina Marku – Ekonomiste
20. Majlinda Dema – E diplomuar në shkencat kompjuterike
21. Alma Kodra – Inxhiniere e Ndertimit
22. Afrona Verzivolli – Financë dhe manaxhment
23. Nurhan Durak – Adminstrim biznesi
24. Bija Karpuzi Bufi – Psikologe
25. Rinor Pitarka – Tregtar
26. Arben Karameti – Ekonomist

Posto një koment »