Fotografi të personit të gjetur i vdekur në Dibër (+18)

dibraime2 August 2, 2014 0
Fotografi të personit të gjetur i vdekur në Dibër (+18)

Imazhet dhe përmbajtja e mëposhtme mund të jetë shqetësuese për disa shikues. Këshillohet diskrecion gjatë shfletimit të tyre

Trupi i pajetë i gjetur pardje brenda një makine tip “Range Rover“ me targa angleze, është i shtetasit nga Shqipëria respektivisht nga Elbasani, Miljan Elezi-Mendi i lindur më 3 janar 1979. Në vazhdim sjellim edhe fotografi nga vendi i ngjarjes. Ju bëjmë të ditur se fotografitë janë më pamje të rënda grafike dhe nuk preforohet për persona nën 18 vite apo persona të ndieshëm.
Përndryshe, dyshohet se personi i gjetur është njëri nga grabitësit e argjendarisë në Dibër të ndodhur më në datën 29 korrik.  Makina me trupin e pajetë u zbulua në mbrëmjen e 31 gushtit rreth orës 19:45 në lokalitetin e quajtur “Livadhet e Mireshit”, në afërsi të kufirit shtetëror ndërmjet Maqedonisë dhe Shqipërisë. Dy dyert e prapme të veturës “Range Rover” kanë qenë të hapura, xhami i prapmë ka qenë i thyer ndërsa në sedilën e prapme në pozitë të shtrirë është gjetur një trup mashkulli i pajetë. Ndërkohë po kryhen hetimet në prani të prokurorit të Prokurorisë Themelore dhe të Gjykatës Themelore në Dibër së bashku me ekipin mjekoligjor nga Ministria e Punëve të Brëndshme të Maqedonisë. /DibraIme.com

Personi i vdekur

Personi i vdekur

Miljan Elezi - Mendi

Miljan Elezi – Mendi

Posto një koment »