Emin Vërzivolli zgjidhet kryetar i degës së Lëvizjes Besa në Dibër

dibraime2 July 10, 2016 0
Emin Vërzivolli zgjidhet kryetar i degës së Lëvizjes Besa në Dibër

Lëvizja BESA ka formuar edhe degën e saj të fundit, atë në Dibër, duke shtrirë lëvizjen në të gjitha territoret e banuara me shqiptarë në Maqedoni, Lëvizja BESA para qytetarëve dibran promovoi këshillin komunal (degën) në qytetin e Dibrës ku i pari i këtij këshilli u zgjodh stomatologu Emin Verzivolli. Të pranishëm ishin edhe anëtarë të kryesisë qendrore të Lëvizjes BESA, si Afrim Gashi, Zeqirija Ibrahimi, Adnan Azizi etj.

Të pranishmëve me fjalë rasti iu drejtuan, Zeqirija Ibrahimi, kryetari i posazgjedhur Emin Vërzivolli, dhe për fund, fjalën përshëndetëse e mori edhe kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami.

Fjalimet e plota të kryetarit Lëvizjes BESA Bilall Kasami, të nënkryetarit Zeqirija Ibrahimi dhe të kryetarit të posazgjedhur Emin Vërzivolli mund ti ndiqni në videot në vazhdim.

Foto nga takimi:

keshilli komunal i levjzjes besa

Këshilli komunal (degës) së Levjzjes BESA në Dibër

Fjalimi besa

Fjalimi i kryetarit të Lëvizjes BESA

Fjalimi i kryetarit të degës së Lëvizjes BESA Emin Vërzivolli:

Fjalimi i kryetarit të Lëvizjes BESA Bilal Kasami:

Fjalimi i nënkryetarit të Lëvizjes BESA Zeqirija Ibrahimi:

Posto një koment »