Dibranët bojkotojnë tubimin e BDI në Dibër

dibraime2 February 8, 2016 1
Dibranët bojkotojnë tubimin e BDI në Dibër

Edhe pse në Zgjedhjet e fundit parlamentare BDI mori 95% të votave në Dibër, sonte gjatë prezantimit të projekteve të realizuara nga BDI-ja në këtë mandat, morën pjesa më pak se 200 anëtar, simpatizant të BDI-së në Dibër.

Qytetarë dibran theksojnë se mbi gjysma e të pranishmëve në tubimin e BDI-së në Dibër kanë ardhur nga qytetet e tjera. Dhjetëra makina në kolona kanë mbërritur nga akset rrugore të Mavrovës dhe Strugës. Këtë e konfirmon edhe një qytetarë dibran, i cili ka shkruar në adresë të INA se makina me xhama të zinj dhe me targa të qyteteve të ndryshme kishin mbërritur në tubimin partiak të kësaj partie në Dibër.

Nga ana tjetër, mësohet gjithashtu se shumë të punësuar nëpër institucione janë thirrur për pjesëmarrje të domosdoshme në këtë tubim partiak.

Foto nga tubimi i BDI në Dibër:

Tubimi i BDI në Dibër

Tubimi i BDI në Dibër

Tubimi i BDI në Dibër

Tubimi i BDI në Dibër

 

One Comment »

  1. Azem February 9, 2016 at 7:33 am - Reply

    E sa dezinformata jeni tu dhan edhe nxirni fotot komplete qe ti shofim ata te jashtmit qe thoni ju jo vetem nje pjes te fotos apo nga friga se mos i duket shum njerez dikujt nuk mbulohet dielli me shosh Bdi eshte dhe dot te mbetet Bdi

Posto një koment »